73
Υλικά
- αμύγδαλα 60 γρ
- μπισκότα digestive 180 γρ
- βούτυρο αγελάδος 70 γρ
- αυγά 3 τμχ
- ζάχαρη 170 γρ
- κρέμα γάλακτος 375 γρ
- χυμός λεμονιού 190 γρ
- λεμόνι 2 τμχ
Υλικά Για τη βάση 60 γρ. αμύγδαλα λευκά 180 γρ. μπισκότα digestive ή αμαρέτι 70 γρ. βούτυρο αγελάδος Για το σεμιφρέντο 3 αυγά μεσαίου μεγέθους, κατά προτίμηση βιολογικά, χωρισμένα τα ασπράδια από τους κρόκους 170 γρ. ζάχαρη 375 γρ. κρέμα γάλακτος 35% - 36% λιπαρά 190 γρ. χυμός λεμόνι, φρεσκοστυμμένος ξύσμα από 2 λεμόνια ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr