by admin

«Τάρτες» της στιγµής µε αυγό, γιαούρτι και µπέικον

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το μπέικον είναι η «βάση» της τάρτας. Εξαιρετική ιδέα, έτοιμο το μεζεδοφαγητό στο πι και φι. Υλικά 4 φορμάκια για ατομικές τάρτες (με διάμετρο περίπου 10 εκ. - μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μιας χρήσης - στα σούπερ μάρκετ) 8 φέτες μπέικον 6 αυγά 250 γρ. γιαούρτι αλάτι, πιπέρι 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: αυγά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr