73
Υλικά
- κρόκοι 6 τμχ
- ζάχαρη άχνη 125 γρ
- μαρσάλα 80 ml
- λικέρ 80 -
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- μασκαρπόνε 500 γρ
- κρέμα γάλακτος 300 ml
- σαβαγιάρ 2 πκτ
- espesso 250 ml
- λικέρ καφέ 50 ml
- εκχύλισμα βανίλιας 0.25 κγ
- κακάο -
Υλικά για: Tiramisu, το Ιταλικό Γλύκισμα! > Για την Κρέμα Ζαμπαγιόν 6 κρόκους αυγών 125 gr. ζάχαρη άχνη 80 ml. κρασί Μαρσάλα ή λικέρ με γεύση καφέ 1 κουταλάκι του γλυκού υγρή βανίλια > Επιπλέον θα Χρειαστείτε 500 gr. τυρί μασκαρπόνε 300 ml. κρέμα γάλακτος 2 πακέτα μπισκότα σαβαγιάρ 250 ml. καφέ εσπρέσσο δυνατό 50 ml. λικέρ καφέ ¼ κουταλάκι του γλυκού υγρή βανίλια Κακάο άγλυκο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr