by admin

το αλεύρι στη ναπολιτάνικη πίτσα, η μαγιά & το αλάτι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Όσα πρέπει να ξέρετε για το αλεύρι, τη δυναμική γλουτένη και το πως δημιουργείται η πιο αέρινη, ελαφριά και γευστική ναπολιτάνικη πίτσα. Αλεύρι τύπου 00, αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή σκληρό; Τα συν και πλην κάθε επιλογής.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Πίτσες
Περισσότερες συνταγές: πίτσα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com