88
Υλικά
- τσιπούρες 4 τμχ
- κόκκινο κρασί 1 φλ
- μαραθόσπορος 1 κγ
- γλυκάνισο 1 κγ
- κόλιανδρο 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- ξύδι από κρασί 3 κσ
- μέλι 1 κσ
- αμπελόφυλλα 50 τμχ
Ζουμερές, με τα αρώματα των μπαχαρικών, του κρασιού, του αμπελόφυλλου, πεντανόστιμες. Άλλο πράγμα. Υλικά 4 τσιπούρες των 300 - 400 γρ. περίπου η κάθε μία, καθαρισμένες, φιλεταρισμένες* (ή 8 φιλέτα από λευκόσαρκο ψάρι της αρεσκείας μας) 1 φλιτζ. τσαγιού κόκκινο κρασί 1 κουτ. γλυκού μαραθόσπορος, χοντροκοπανισμένος ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr