261
Υλικά
- συκωταριά 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 ματσ.
- δυόσμος 0.25 ματσ.
- άνηθος 0.5 ματσ.
- αλάτι 2 κγ
- μαύρο πιπέρι 0.5 κγ
- κόκκινο πιπέρι 0.5 κγ
- μπόλια τμχ
- ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι
- ρύζι καρολίνα 1 φλ
- ξύδι 4 κσ
Ο απόλυτος θρακιώτικος μεζές για το πασχαλιάτικο τραπέζι!,
Γνήσιο θρακιώτικο φαγητό είναι ο τζιγεροσαρμάς ή σαρμάς και είναι ένα πιάτο με αρκετό κόπο αλλά σε αποζημιώνει με πολύ νοστιμιά!
Διάβασε τη συνταγή στο www.foodtrails.gr