57
Υλικά 2 ½ κούπες γάλα 2 κουτ σουπ βιταμ Εκτέλεση Σιγά σιγά προσθέτουμε και το υπόλοιπο μέχρι να πετύχουμε την πυκνότητα που μας βολεύει. Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι να κάψει καλά, με ένα πινέλο το αλείφουμε με λίγο βιταμ. Το κουνάμε κυκλικά να πάει παντού μέχρι να σταθεροποιηθεί. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσει η ζύμη μας. Δεν ξεχνώ Μπορούμε επίσης να τις κάνουμε από την προηγούμενη και να τις διατηρήσουμε στο ψυγείο καλά σκεπασμένες με σελοφάν. καλή όρεξη
Διάβασε τη συνταγή στο gefsieleftherias.blogspot.com