by admin

Μαλακό Παγωτό Βανίλια!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σε αντίθετη με το κλασικό παγωτό στο οποίο, αν δεν έχω παγωτομηχανή, πρέπει να βγάζω ανά 1-2 ώρες από την κατάψυξη και να ανακατεύω, ώστε να μην πιάσει πάγο, το συγκεκριμένο παγωτό, φτιαγμένο με ιταλική μαρέγκα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.pastrychef.gr
Κατηγορία: Παγωτά
Περισσότερες συνταγές: παγωτό βανίλια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pastrychef.gr