100
Υλικά
- γάλα καρύδας 1 κονσέρβα
- γάλα σόγιας 0.75 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 0.25 φλ
- σιρόπι αγαύης 0.25 φλ
- σφενδάμο 0.25 φλ
- κακάο 2 κσ
- εκχύλισμα πορτοκαλιού 1 κγ
- σταγόνες σοκολάτας 50 γρ
Κι επειδή το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με το παγωτό, πάλι συνταγούλα για παγωτάκι σας έχω! Είναι υπέροχο, vegan κι έχει γεύση σοκολάτα πορτοκάλι! Ναι, έχω φάει κόλλημα φέτος με το σπιτικό παγωτό, το ομολογώ! Μετά από το σοκολάτα καρύδα κ το νουτελάτο ήρθε το τρίτο! Είμαι σίγουρη ότι θα φτιάξω κι άλλα…Γιατί να τρώμε παγωτά του εμπορίου, όταν μπορούμε μόνοι μας να φτιάξουμε νόστιμο παγωτάκι με λίγα υλικά κ χωρίς χημικούρες; Πολλά είπα πάλι! Βουρ στο ψητό, ουπς στο παγωτό ήθελα να πω!
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr