117
Υλικά
- αμμωνία 50 γρ
- ζάχαρη 500 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- γάλα 0.5 φλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1.5 κιλ
- μαγειρικό λίπος 250 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αυγά 11 τμχ
- ροδόνερο 0.5 φλιτζανάκι
- πορτοκάλια 0.5 φλ
- λεμόνι 0.5 φλ
- ζάχαρη άχνη 0.5 φλ
Μια Γιαννιώτικη συνταγή για εύκολα και νόστιμα Πασχαλινά κουλούρια! Αμμωνία - 50 γρ Ζάχαρη - 500 γρ Βανίλιες - 2 τεμ Γάλα - 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού Αλεύρι - 1 1/2 κιλό για όλες τις χρήσεις Φυτίνη - 250 γρ. Αλάτι - μια πρέζα Αυγά ...
Διάβασε τη συνταγή στο chefoulis.gr