by admin

Κιμαδόπιτα σε πουγκάκια (by Asteri)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Χρειαζόμαστε:Για το φύλλο:Μισό κιλό αλεύρι1 ποτηράκι κρασιού λάδι1 σφηνάκι ξύδιΛίγο αλάτι1 κούπα χλιαρό νεράκιΓέμιση:Μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιοΛάδι μισό ποτηράκι κρασιού1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο1 ποτηράκι κρασιού, λευκό κρασίΜισό κιλό φέτα τριμμένηΔιάφορα τριμμένα τυριά2 αυγά (χτυπημένα ελαφρά)Τι κάνουμε:Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τον κιμά, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε στην φωτιά για κανά 20λεπτο μέχρι να μείνει με λίγα υγρά ο κιμάς.Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει ελαφρά ο κιμάς και προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά και τα αυγά και ανακατεύουμε.Ζυμώνουμε τα υλικά του φύλλ
Διάβασε τη συνταγή στο lilaspurplethoughts.blogspot.com
Κατηγορία: Πίτες αλμυρές
Περισσότερες συνταγές: κιμαδόπιτα, πουγκάκια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το lilaspurplethoughts.blogspot.com