164
Υλικά
- φύλλο για πίτες 1 πκτ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κρεμμύδια 850 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 6 τμχ
- θυμάρι 0.5 κγ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κγ
- γάλα 1 φλ
- αυγά 2 τμχ
- κεφαλοτύρι 200 γρ
- μυζήθρα 200 γρ
- γκούντα 100 γρ
- αλάτι 1 κγ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- αλεύρι 0.25 φλ
Η αλήθεια είναι ότι άργησα να αγαπήσω τις κρεμμυδόπιτες. Δεν ξέρω γιατί. Τόσο πολύ κρεμμύδι μαζεμένο... κάτι μου έκανε, ξέρω και εγώ. Από τη στιγμή που δοκίμασα όμως ξετρελάθηκα.
Το χυλό τον κάνω για να γίνει το έτοιμο φύλλο της πίτας από πάνω πιο αφράτο. Εμένα μου αρέσει πολύ αλλά σε άλλους δεν αρέσει. Φυσικά και είναι νοστιμότατη και χωρίς το χυλό....
Το χυλό τον κάνω για να γίνει το έτοιμο φύλλο της πίτας από πάνω πιο αφράτο. Εμένα μου αρέσει πολύ αλλά σε άλλους δεν αρέσει. Φυσικά και είναι νοστιμότατη και χωρίς το χυλό....
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com