74
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 320 γρ
- μαγιά ξερή 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- ξύδι 1 κσ
- παπαρούνες 1 ματσ.
- μυρώνια 1 ματσ.
- καυκαλήθρες 1 ματσ.
- μάραθος 1 ματσ.
- άνηθος 1 ματσ.
- πράσα 3 τμχ
- φρυγανιά 2 κσ
- τραχανάς 2 κσ
- ζάχαρη 1 κσ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- αυγά 1 τμχ
Εδώ και 10 χρόνια κάνω συχνά Πάσχα στην Θεσσαλία, αν και επειδή έχω μεγαλώσει σε επαρχία τα ήθη και τα έθιμα δεν διαφέρουν ιδιαίτερα από αυτά της Στερεάς Ελλάδας, οπότε δεν υπάρχει κάτι που να με εντυπωσιαζει εκτός από την υπέροχη φιλοξενία και τις πίτες της γειτόνισσας....
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr