133
Υλικά
- ρεγκάτο 400 γρ
- γκούντα 400 γρ
- τσένταρ 400 γρ
- ασπρομανίταρα 200 γρ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αυγά 3 τμχ
- στραγγιστό γιαούρτι 1 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- μαργαρίνη 100 γρ
Υλικά συνταγής 400 γρ. ανάμικτα κίτρινα τυριά χαμηλών λιπαρών τριμμένα [γκούντα, ρεγγάτο, τσένταρ] 200 γρ. λευκά μανιτάρια 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μέτριο ξερό 3 αυγά 1 γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών 1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 100 γρ. μαργαρίνη
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com