74
Υλικά
- αλάτι 1 κφτ κγ
- μαργαρίνη 250 γρ
- αλεύρι -
- νισεστέ -
- ελαιόλαδο -
- καλαμποκέλαιο -
- πατάτες βραστές 1800 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- πράσα 2 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 2 τμχ
- πιπεριές πορτοκαλί 2 τμχ
- άνηθος 1 ματσ.
- δυόσμος 2 τμχ
- ρίγανη 2 τμχ
- δυόσμος 1 πρέζα/ες
- ρίγανη 1 πρέζα/ες
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά: Για τη ζύμη 4-5 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 ½ περίπου κούπας χλιαρό νερό 3//4 φλιτζανιού του καφέ ελαιόλαδο ¼ φλιτζανιού του τσαγιού ξύδι 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού αλάτι Για το φύλλο 250 γρ. φυτική μαργαρίνη με ελαιόλαδο αλεύρι για το άνοιγμα των φύλλων ή νισεστέ (για πιο εύκολο άνοιγμα) ελαιόλαδο ή καλαμποκέλαιο για το άλειμμα ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesmamas.com