82
Υλικά
- φύλλο κρούστας 2 φύλλα
- μανιτάρια σαμπινιόν 8 τμχ
- portobello 3 τμχ
- μανιτάρια πορτσίνι 10 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- λάδι τρούφας 2 κγ
- γραβιέρα Νάξου 60 γρ
- ρόκα 30 γρ
- θυμάρι 1 κλων
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- γάλα 400 ml
- αλεύρι 40 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 70 γρ
2 φύλλα κρούστας 8 μανιτάρια σαμπινιόν 3 μανιτάρια portobello 10 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 1 κρεμμύδι ξερό 1 κρεμμύδι φρέσκο 1 σκελ. σκόρδο 2 κ.γ. λάδι τρούφας 60 γρ. γραβιέρα Νάξου 30 γρ. φύλλα ρόκας 1 κλων. θυμάρι φρέσκο Ελαιόλαδο Άλτις Αλάτι - πιπέρι 400 ml γάλα 40 γρ. αλεύρι 70 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr