Η γιαγιά μου την έλεγε «η χορτόπιτα της τεμπέλας», γιατί σ᾿ αυτή την πίτα αποφεύγουμε τη φασαρία, που έχει το άνοιγμα των φύλλων.  Όμως, παρ όλο που δεν έχει φύλλα, το καλαμποκάλευρο την κάνει απίστευτα νόστιμη και τραγανή, με τελείως ξεχωριστή γεύση.   Πλαστός (χορτόπιτα) με καλαμποκάλευρο    ...

Υλικά: χόρτα, πράσα, φρέσκο κρεμμυδάκι, κρεμμύδια, αλεύρι μαλακό και άλλα 2 υλικά

Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)


Άλλες συνταγές