65
Υλικά
- ασπρομανίταρα 4 τμχ
- κοτόπουλο φιλέτο 1 κιλ
- φύλλο σφολιάτας 3 φύλλα
- ελαιόλαδο 4 κσ
- λευκό κρασί 1 φλ
- καρότο 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- πράσα 1 τμχ
- μπέϊκον 4 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 2 τμχ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- ανθότυρο 300 γρ
- κεφαλογραβιέρα 1.5 φλ
- κολοκυθάκια 3 τμχ
- κρόκοι 2 τμχ
- σουσάμι 1 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά Μανιτάρια λευκά στρογγυλά 4 τεμ. Κοτόπουλο φιλέτο 1 κιλό Φύλλα σφολιάτας 3 φύλλα Ελαιόλαδο 4-5 κουταλιές της σούπας Λευκό κρασί 1 φλυτζάνι του τσαγιού Καρότα 2 τεμ. Σκόρδο 2 σκελίδες Πράσα 1 τεμ. Μπέικον 4 τεμ. προαιρετικά Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ. μέτριο Πιπεριές Φλωρίνης 2 τεμ. Μαϊντανός 1 ματσάκι Ανθότυρο 300 γρ. Κεφαλογραβιέρα 1 1/2 φλυτζάνι τσαγιού τριμμένη Κολοκυθάκια 3 τεμ. Κρόκους αυγών 2 κρόκους Σουσάμι 1 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι - πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr