48
Υλικά:½ κιλό φύλλο σφολιάτας10 φέτες ζαμπόν20 φέτες τυρί του τοστ1 κονσέρβα μανιτάρια κομμένα1 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος1 κρόκο αυγούΕκτέλεση:Απλώνουμε το φύλλο της σφολιάτας και το αλείφουμε με λίγη από την κρέμα γάλακτος. Στο μισό φύλλο απλώνουμε τις φέτες του ζαμπόν, τις οποίες αλείφουμε επίσης με κρέμα γάλακτος. Από πάνω απλώνουμε τα μανιτάρια και πάνω από τα μανιτάρια απλώνουμε τις φέτες του τ
Διάβασε τη συνταγή στο syntagitisimeras.blogspot.com