49
Υλικά
- αλεύρι 6 φλ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- ζάχαρη 2 φλ
- σταφίδες 2 φλ
- λάδι 1 φλ
- πορτοκάλια 5 τμχ
- κονιάκ 2 σφην
- ξύσμα πορτοκαλιού -
- κανέλα 0.5 κσ
- γαρύφαλλο 0.5 κσ
Υλικά: 6 φλυτζάνια αλεύρι 2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ 2 φλυτζάνια ζάχαρη 2 φλυτζάνια σταφίδες 1 φλιτζάνι λάδι χυμό από 5 πορτοκάλια 2 ποτηράκια του λικέρ κονιάκ ξύσμα πορτοκαλιού 1 κουταλιά κανελογαρύφαλλο Εκτέλεση: Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180Ο C. Κοσκινίζετε το...
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr