Υλικά: 2 κουβερτούρες των 125 γρ. 175 γρ. βούτυρο τύπου βιτάμ 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι 1-2 βανίλιες (προαιρετικά) ξύσμα πορτοκαλιού (προαιρετικά) Εκτέλεση: Βγάζουμε το βούτυρο και τα αυγά από το ψυγείο και τα αφήνουμε 1-2 ώρες να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Λιώνουμε...

Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)


Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις