Πίτα Γύρο ή Πίτα με απ’όλα: Tο καλύτερο Ελληνικό Fast Food Στη συνέχεια προσθέτουμε στο λάδι 3 κούπες ακόμη από το αλεύρι και το αλάτι και ζυμώνουμε. Πλάθουμε μία μπάλα και την αλείφουμε με λίγο βούτυρο. Χωρίζουμε σε 8 μπαλίτσες. Σκεπάζουμε με πετσέτα και αφήνουμε να σταθούν για 30 λεπτά. Ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά ένα τηγανάκι με βαρύ πάτο και το αλείφουμε με ελάχιστο λάδι κάθε φορά που βάζουμε μία πίτα(μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αντικολλητικό τηγάνι,οπότε λαδώνουμε μόνο την πρώτη φορά). Τις στοιβάζουμε τη μια πάνω στην άλλη και όσο είνα

Διάβασε τη συνταγή στο syntagesapospiti.blogspot.com


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)


Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις