by admin

Παραδοσιακό Πολίτικο Πεϊνιρλί

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Λίγες αποσκευές, αλλά πολλές συνταγές για τους πρόσφυγες της Μικρασίας. Στην Ιωνία, το τραπέζι συχνά περιελάμβανε κρέας προβάτου ή αρνιού. Το φθινόπωρο οι νοικοκυρές προετοιμάζονταν για το χειμώνα, φτιάχνοντας παστουρμά, σουτζούκι, παστό κρέας και καβουρμά. Όταν δε, τα εδέσματα αυτά συνδυάζονταν με την αφράτη ζύμη του πεϊνιρλί, το αποτέλεσμα ήταν ονειρεμένο!
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr
Κατηγορία: Πίτσες
Περισσότερες συνταγές: πεϊνιρλί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.argiro.gr