by admin

Άγριο λαβράκι με σάλτσα καρυδιού από τη Γαλλια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά για 4 άτομα4 φιλέτα λαβράκι (130 γραμμ. η κάθε φέτα)1 ματσάκι ρόκα20 γραμμ. αυγοτάραχο100 γραμμ. ζωμό κότας10 γραμμ. πάστα καρυδιού (πωλείται έτοιμη στο εμπόριο)50 γραμμ. καρυδόψιχα10 γραμμ. βούτυρο100 γραμμ. ψωμί για τοστΓια τη βινεγκρέτ:20 γραμμ. ξίδι Xerez (από σέρι)80 γραμμ. αραχιδέλαιοαλάτι και πιπέριΓια τη γαρνιτούρα:έξτρα αυγοτάραχο ελαιόλαδο για το τηγάνισμαΚόβουμε το ψωμί σε κύβους των 4 χιλιοστών. Τεμαχίζουμε τα καρύδια, τα ανακατεύουμε με τους κύβους ψωμιού, βάζουμε το μείγμα ανάμεσα στις φέτες του ψαριού και τηγανίζουμε σε αντικολλητικό με λίγο ελαιόλαδο. Μόλις πάρο
Διάβασε τη συνταγή στο meletw-syntages.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το meletw-syntages.blogspot.com