171
Υλικά
- μπακαλιάρος 1 κιλ
- αλάτι -
- αλεύρι -
- λάδι -
Ο φρέσκος ή κατεψυγμένος ακέφαλος βακαλάος, ή αλλιώς βακαλεούδια, όπως τα᾿ λεγε η γιαγιά μου, είναι ένα πάρα πολύ νόστιμο ψάρι.
Μπορούμε να το μαγειρέψουμε με πολλούς τρόπους, αλλά για μένα ο νοστιμότερος, είναι ο τηγανιτός...
Μπορούμε να το μαγειρέψουμε με πολλούς τρόπους, αλλά για μένα ο νοστιμότερος, είναι ο τηγανιτός...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com