by admin

Βακαλάος ή γάδος τηγανητός

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ο φρέσκος ή κατεψυγμένος ακέφαλος βακαλάος, ή αλλιώς βακαλεούδια, όπως τα᾿ λεγε η γιαγιά μου, είναι ένα πάρα πολύ νόστιμο ψάρι.
Μπορούμε να το μαγειρέψουμε με πολλούς τρόπους, αλλά για μένα ο νοστιμότερος, είναι ο τηγανιτός...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com