by admin

Φιλέτο φρέσκου τόνου στο τηγάνι, η απλότητα στο μεγαλείο της

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ναι το ξέρω η θέα του πιάτου μπορεί να σας προκαλέσει διάφορα συναισθήματα αλλά δυστυχώς για μερικούς από εσάς αυτό είναι ο σωστός τρόπος για να απολαύσουμε την γεύση του φρέσκου τόνου, εγώ προσωπικά τον προτιμώ rare όπως και την μπριζόλα μου. Αν τον ψήσουμε υπερβολικά τείνει να ξεραίνεται γιατί είναι πάρα πολύ άπαχο ψάρι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovefood.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: μεζέδες, ουζομεζές, φιλέτο τόνου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.lovefood.gr