128
Υλικά
- γαλέος 800 γρ
- καρότο 2 τμχ
- σέλινο 1 χούφτ
- σκόρδο 3 σκελ
- τζίντζερ 1 κγ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- ντομάτα 300 γρ
- κουρκουμάς 0.5 κγ
- πάπρικα 0.5 κγ
- σαφράν 5 τμχ
- άσπρο πιπέρι -
- αλάτι -
- ελαιόλαδο -
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
Το πιάτο που προέκυψε ήταν ομολογουμένως εξαιρετικά νόστιμο, με πολλά αρώματα, και ταυτόχρονα ελαφρύ και υγιεινό! Το υλικό που κάνει τη διαφορά στη συγκεκριμένη παρασκευή είναι το σαφράν, δηλαδή ο γνωστός κρόκος Κοζάνης! Μπορεί να μαγειρευτεί με οποιοδήποτε φιλέτο άσπρου ψαριού όπως πέρκα, γλώσσα...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com