by admin

ΓΑΛΕΟΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΣΑΦΡΑΝ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το πιάτο που προέκυψε ήταν ομολογουμένως εξαιρετικά νόστιμο, με πολλά αρώματα, και ταυτόχρονα ελαφρύ και υγιεινό! Το υλικό που κάνει τη διαφορά στη συγκεκριμένη παρασκευή είναι το σαφράν, δηλαδή ο γνωστός κρόκος Κοζάνης! Μπορεί να μαγειρευτεί με οποιοδήποτε φιλέτο άσπρου ψαριού όπως πέρκα, γλώσσα...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com