ΥΛΙΚΑΚολιοί ή σκουμπροίΑλάτι χοντρόΕΚΤΕΛΕΣΗΠαίρνουμε όσους κοιλιούς θέλουμε.Αφαιρούμε τα εντόσθια,τα πλένουμε καλά και τα αφήνουμε να στραγγίσουν.Τα τοποθετούμε στη σειρά μέσα σε δοχείο και τα σκεπάζουμε με χοντρό αλάτι.Κάθε μέρα χύνουμε τα υγρά του και προσθέτουμε αλάτι.Αυτό γίνεται 10 μέρες.Μπορούμε να τα σερβίρουμε με λάδι και με λεμόνι και τα συνοδεύουμε με όσπρια ήγια μεζέ.

Διάβασε τη συνταγή στο syntagies.gr


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)


Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Ψάρια (94)