by admin

Κροκέτες μπακαλιάρου με σκορδαλιά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

υλικά για 4-5 άτομα Για τη σκορδαλιά: 1.500 γρ. πατάτες, με τη φλούδα, πλυμένες 1 σκόρδο, ολόκληρο, καθαρισμένο 2½ φλ. ελαιόλαδο ½ φλ. ξίδι ½ φλ. χυμό λεμονιού 1 αυγό αλάτι και πιπέρι άσπρο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.homefood.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: μπακαλιαροκροκέτες, σκορδαλιά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.homefood.gr