64
Υλικά
Η παραδοσιακή μαγειρική της Καλαμάτας έχει σήμερα την τιμητική της. Τιμούμε τη μεσσηνιακή μας καταγωγή με ένα πιάτο που το τρώμε από μικρά παιδιά από τα χέρια της γιαγιάς και που με τον καιρό πέρασε σε εμάς όπως ήταν φυσικό. Το φτιάξαμε όπως ακριβώς το έφτιαχνε η γιαγιά και όπως ακριβώς το φτιάχνει η μητέρα μας μέχρι σήμερα. Καμία παρέμβαση, καμία προσθήκη, αλλά ασυναγώνιστη γεύση! Για πιο "γκουρμέ" παραλλαγή ρίξτε μια ματιά στη συνταγή μας για γαλέο κοκκινιστό με κάπαρη και ελιές...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com