81
Υλικά
- μπακαλιάρος 500 γρ
- κρεμμύδια 3 τμχ
- πατάτες 500 γρ
- ντομάτα 4 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- σκόρδο 2 σκελ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- σταφίδες μαύρες 2 κσ
- φρυγανιά 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά Μπακαλιάρος 500 γρ. παστός ή κατεψυγμένος Κρεμμύδια ξερά 3 τεμ ψιλοκομμένα Πατάτες 500 γρ Ντομάτες 4 τεμ ξεφλουδισμένες, οι μισές ψιλοκομμένες Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Λευκό κρασί 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Σκόρδο 2-3 σκελίδες ψιλοκομμένες Μαϊντανός 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο Σταφίδες μαύρες 2 κουταλιές της σούπας Φρυγανιά τριμμένη 2-3 κουταλιές της σούπας Αλάτι -πιπέρι Νερό 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr