105
Συνεχίζοντας την υγειινή διατροφή που άρχισα εδώ και λίγους μήνες, αποφάσισα ότι πρέπει να βάλω το ψάρι στο εβδομαδιαίο μου διατροφολόγιο. Μέχρι χθες η εύκολη λύση ήταν οι γαρίδες και ο σολωμός, αλλά απ' ότι διάβασα οι γαρίδες δεν είναι ότι καλύτερο για συχνή κατανάλωση (λόγω χοληστερόλης). Βρήκα λοιπόν κάτι ωραία σουβλάκια άσπρου ψαριού (Pangasius) που μαγειρεύονται πανεύκολα.Ως λάτρης των σπάισις και του coconut milk, πειραματίστηκα και βγήκε ένα ωραίο πιάτο με ψάρι που μαγειρεύεται σε 10-15 λεπτάκια!Συστατικά:200γρ (2 σουβλάκια) ψάρι
Διάβασε τη συνταγή στο istomageiremata.blogspot.com