by admin

Σαρδέλες παντρεμένες με σάλτσα μουστάρδας, i did it my way

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Άκου τώρα τι σκέφτηκε ο Έλλην (μάλλον Ηπειρώτης) ο υπερμάγειρας (όποιος & όποια και να ήταν), να κάνει τις σαρδέλες φιλέτα και μετά να τις κάνει σάντουιτς. Όταν ρώτησα τον πατέρα μου εκείνο το δροσερό σαββατιάτικο πρωινό αν έχουμε μαϊντανό μου απάντησε «μαϊντανό; όλη η γειτονιά από τον κήπο μας έρχεται και παίρνει.»  Η παραδοσιακή συνταγή γίνεται με μαϊντανό και σκόρδο βλέπετε και όταν φιλετάρισα τις σαρδέλες του είπα να μου φέρει 3-4 κλωνάρια μαϊντανό και επέστρεψε κρατώντας 4 κλωνάρια δυόσμο στην αρχή τα πήρα στο κρανίο για ευνόητους λόγους, αλλά μετά αποφάσισα να κάνω την συνταγή διαφορετικά my way ;)
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovefood.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: σαρδέλες παντρεμένες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.lovefood.gr