116
Διαλύουμε τη μαγιά σε χλιαρό νερό. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι και τα βάζουμε στον κάδο του μίξερ. Αρχίζουμε το ζύμωμα με τον γάντζο σε μέτρια ταχύτητα ρίχνοντας λίγο λίγο το νερό με τη μαγιά. Όταν τελειώσει το νερό συνεχίζουμε το ζύμωμα σε μέτρια ταχύτητα για 20 λεπτά. Σκεπάζουμε τη ζύμη και την αφήνουμε να φουσκώσει για 1 ώρα. Ζυμώνουμε με τα χέρια μας για λίγο τη ζύμη να φύγει ο αέρας και δημιουργούμε ένα καρβέλι.Το βάζουμε σε ταψί και το σκεπάζουμε με πετσέτα. Το αφήνουμε στην άκρη να φουσκώσει για 1 ώρα. Αλείφουμε το καρβέλι με λίγο ελαιόλαδο κα
Διάβασε τη συνταγή στο dinassweets.blogspot.com