44
Καθαρά Δευτέρα προ των πυλών και το πρώτο που έρχεται στο μυαλό είναι η σπιτική, μυρωδάτη λαγάνα! Υλικά για 2 λαγάνες: 500 γρ αλεύρι από σκληρό σιτάρι 1 κουταλάκι γλυκού αλάτι 1 φακελάκι μαγιά ξηρή 1 κουταλιά ελαιόλαδο 1 κουταλιά ζάχαρη 1 ½ φλυτζάνι νερό περίπου Σουσάμι για το πασπάλισμα Στον κάδο του μίξερ ανακατεύουμε το αλεύρι, το αλάτι, τη μαγιά, το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη....
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com