189
Ψωμί ολικής άλεσης στον αρτοπαρασκευαστή (ή στο χέρι) Αφού σας είπα για τον αρτοπαρασκευαστή μου, συνεχίζω με τη συνταγή που έλεγα πως θα βάλω. Να τονίσω κάτι το οποίο αναφέρθηκε στα σχόλια της περασμένης ανάρτησης και το λέω και παρακάτω. Το ζυμάρι μου, προτιμώ να μην φουσκώνει στον αρτοπαρασκευαστή για 2 λόγους. Ο πρώτος είναι επειδή βάζω παραπάνω υλικά από όσα μπορεί να φουσκώσει και να ψήσει. Άρα αν αφήσω να φουσκώσει εκεί η ζύμη, είναι πολύ πιθανό να χυθεί. Ο δεύτερος λόγος είναι επειδή, αν αφήσεις να φουσκώσει μια ζύμη και μετά τη βγάλεις από εκεί που φούσκωσε,...
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com