64
Υλικά
- κουβερτούρα 50 γρ
- ζάχαρη 2 κγ
- γάλα 250 ml
- σαντιγί 1 κσ
Στα καφέ της Βιέννης η καυτή σοκολάτα σερβίρεται τους κρύους μήνες ως τα μεσάνυχτα και η σαντιγί πάνω της δεν είναι θέμα προτίμσης αλλά must. Τα πορσελάνινα φλυτζάνια αχνίζουν απ' το βιαστικό πέρασμα του βραστού νερού που τα ζεσταίνει πριν γεμίσουν με πλούσιο σοκολατένιο άρωμα. Η αληθινή βιενέζικη σοκολάτα έχει τη φλόγα της ίδιας εμπειρίας...
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com