by admin

καυτή σοκολάτα, βέρα Βιεννέζα

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Στα καφέ της Βιέννης η καυτή σοκολάτα σερβίρεται τους κρύους μήνες ως τα μεσάνυχτα και η σαντιγί πάνω της δεν είναι θέμα προτίμσης αλλά must. Τα πορσελάνινα φλυτζάνια αχνίζουν απ' το βιαστικό πέρασμα του βραστού νερού που τα ζεσταίνει πριν γεμίσουν με πλούσιο σοκολατένιο άρωμα. Η αληθινή βιενέζικη σοκολάτα έχει τη φλόγα της ίδιας εμπειρίας...
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Ροφήματα
Περισσότερες συνταγές: ρόφημα σοκολάτας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com