210
Υλικά
- αμύγδαλα 1 χούφτ
- φιστίκι Αιγίνης 1 χούφτ
- ρύζι μπασμάτι 1 φλ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- βούτυρο 2 κσ
- αλάτι -
- ρόδι 0.25 φλ
- άνηθος 1 κγ
Το ρύζι basmati με τα αμύγδαλα και το ρόδι, είναι μια πανεύκολη και πεντανόστιμη ιδέα για να συνοδεύσουμε τα διάφορα κρεατικά (χοιρινό, γαλοπούλα) κατά την διάρκεια των γιορτών με Χριστουγεννιάτικο «αέρα» …! Στο σπίτι μας, το ρύζι με καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα ή φιστίκια Αιγίνης) συνηθίζεται πολύ κι εκτός εορταστικής περιόδου, καθώς αυτό είναι «το καλό μας» το ρύζι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr