117
Υλικά
- ρύζι για ριζότο 2 φλ
- ζωμός λαχανικών 6.5 φλ
- μαργαρίνη 3 κσ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- κολοκύθια 1 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- αρακάς 1 φλ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- παρμεζάνα 0.75 φλ
2 φλ. ρύζι για ριζότο (arborio -karnaroli) ή Καρολίνα 6-1/2 φλ. ζωμός λαχανικών ή κότας 3 κ.σ. μαργαρίνη 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 1 κομμάτι πράσο 1 κολοκύθι 1 κομμάτι πράσο 1 καρότο 1 κόκκινη πιπεριά 1 φλ. αρακά ψιλοκομμένα ψιλά φασολάκια (φρέσκα ή κατεψυγμένα) 1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο 3/4 φλ. τριμμένη παρμεζάνα αλάτι πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr