by admin

Αλιάδα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά 1½ κιλό πατάτες, κατά προτίμηση βιολογικές, βρασμένες με τη φλούδα, για περίπου 40 - 45 λεπτά 10 - 12 σκελίδες σκόρδου (ή όσες νομίζουμε) αλάτι 4 - 5 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού (ή όσος θέλουμε) 2/3 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κομμάτι μπακαλιάρος (κατά προτίμηση από την ουρά)
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Σαλάτες
Περισσότερες συνταγές: αλιάδα, σκορδαλιά με πατάτα
Συνταγή από Εύη Βουτσινά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr