85
Υλικά
- πατάτες με τη φλούδα 1.5 κιλ
- σκόρδο 12 σκελ
- αλάτι -
- χυμός λεμονιού 5 κσ
- ελαιόλαδο 0.67 φλ
- μπακαλιάρος 1 τμχ
Υλικά 1½ κιλό πατάτες, κατά προτίμηση βιολογικές, βρασμένες με τη φλούδα, για περίπου 40 - 45 λεπτά 10 - 12 σκελίδες σκόρδου (ή όσες νομίζουμε) αλάτι 4 - 5 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού (ή όσος θέλουμε) 2/3 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κομμάτι μπακαλιάρος (κατά προτίμηση από την ουρά)
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr