by admin

Ανηθοσαλάτα – η τέλεια συνοδός των κόκκινων αυγών

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η ανηθοσαλάτα γίνεται με δύο βασικά υλικά, εκτός από τον άνηθο φυσικά: μια ήπια σε γεύση, μέτρια σε σκληρότητα, φέτα και στραγγιστό γιαούρτι. Η φέτα πρέπει να είναι ήπια, γιατί ο άνηθος έχει πολύ ντελικάτο άρωμα και εύκολα μπορεί να εξουδετερωθεί από μια δυνατή φέτα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr
Κατηγορία: Σαλάτες
Περισσότερες συνταγές: σαλάτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.tastefull.gr