173
Υλικά
- μαρούλι σγουρό 0.5 τμχ
- άισμπεργκ 0.25 τμχ
- καρύδια 0.5 φλ
- σταφίδες 1 φλιτζανάκι
- μουστάρδα Dijon 2 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- μέλι 1.5 κσ
Πολλές φορές έχω γράψει πως λατρεύω τις σαλάτες, να τις βλέπω, να τις φτιάχνω να τις τρώω. Δοκιμάζω πολλούς συνδυασμούς, με φρούτα λαχανικά και ξηρούς καρπούς, ωστόσο το μυστικό βρίσκεται στη σως μελιού. Διαλέγω πάντα αγνό και αυθεντικό μέλι, με έντονη γεύση και άρωμα για να νοστιμίσω γλυκά, φαγητά και σαλάτες. Λίγη μουστάρδα, λαδάκι και μια ιδέα φρεσκοκομμένο μαυροπίπερο, και η σως είναι έτοιμη. Μπορείτε να προσθέσετε τριμμένη παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι για να απογειώσετε τη γεύση.
Διάβασε τη συνταγή στο www.seasonsinajar.com