147
Υλικά
- κίτρινη κολοκύθα 400 γρ
- μανιτάρια 1 -
- σκόρδο 2 σκελ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κύμινο -
- κουκουνάρι -
- σταφίδες -
- μαϊντανός 2 τμχ
- κριθαροκουλούρα -
- ντάκος -
- παξιμαδάκια 5 τμχ
Είναι η εποχή τους ! Οι γλυκοκολοκύθες , πιο ανθεκτικές από τα πράσινα κολοκυθάκια είναι από τα πιο «επίκαιρα» λαχανικά της εποχής. Τρώγεται τρυφερή, πριν μεστώσει και σκληρύνει η φλούδα και οι σπόροι της, αλλά και όταν κιτρινίσει πια και ολοκληρωθεί η ανάπτυξή της...
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com