115
Υλικά
- ρεβίθια 200 γρ
- ξερά σύκα 2 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 2 τμχ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- σκόρδο 1 σκελ
- τυρί κρέμα 70 γρ
- σησαμέλαιο 0.5 φλ
- σουσάμι 1 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- άνηθος 2 κσ
- κρέμα βαλσαμικού 2 σφην
200 ΓΡ. ΡΕΒΙΘΙΑ 2 ΞΕΡΑ ΣΥΚΑ 2 ΨΗΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ 2 ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ 1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 70 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ½ ΦΛ. ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ 1 Κ.Σ. ΣΟΥΣΑΜΙ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΦΡΕΣΚΟ 2 Κ.Σ. ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 2 ΣΦΗΝ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΚΟ KALAMATA PAPADIMITRIOU ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr