by admin

Σκορδαλιά με ψωμί, με πατάτα, με καρύδια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η σκορδαλιά γνωστή και ως αλιάδα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά παραδοσιακά εδέσματα, συνοδευτικό ψαριών όπως μπακαλιάρος, γαλέος, ρήνα αλλά και λαχανικών όπως παντζάρια και κολοκυθάκια. Έχοντας σαν βάση ένα πολτό από μουλιασμένο ψωμί ή έναν πουρέ από πατάτα και μια γενναία ποσότητα λιωμένου σκόρδου...
Διάβασε τη συνταγή στο cookeatup.com
Κατηγορία: Σαλάτες
Περισσότερες συνταγές: σκορδαλιά με ψωμί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookeatup.com