74
Υλικά
- χταπόδι 1 τμχ
- δαφνόφυλλα 3 τμχ
- μπαχάρι 4 κόκκοι
- πιπέρι -
- ρίγανη 1 κσ
- λευκό ξύδι -
- ελαιόλαδο -
Υλικά (για 6 άτομα): 1 κατεψυγμένο χταπόδι περίπου 2 κιλών (κατά προτίμηση αλιείας Ατλαντικού),3 μεγάλα δαφνόφυλλα,4-5 κόκκοι μπαχάρι,φρεσκοτριμμένο πιπέρι,1 κ. σ. κοφτή ξερή ρίγανη,ξύδι από λευκό κρασί,ελαιόλαδο,μια ευρύχωρη κατσαρόλα. Αφήνω το χταπόδι στο νερό και το ξαρμυρίζω για 4 ώρες αλλάζονταςτο νερό συνολικά 6-8 φορές. Εν τω μεταξύ, καθαρίζω το
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr