293
Υλικά
- καπνιστή πέστροφα 150 γρ
- μαγιονέζα 100 γρ
- γιαούρτι 50 γρ
- horseradish sauce 2 κγ
- tabasco 1 κγ
- κάπαρη -
- πιπεριές κόκκινες 0.5 τμχ
Πέστροφα καπνιστή από τις πηγές του Λούρου για αυτό το πολύ απολαυστικό ντιπ/ άλειμμα, με ψάρι ελληνικό.Φτιάχνουμε νόστιμες μπουκίτσες (amuse-bouche) αλειμμένου ψωμιού φρέσκου ή φρυγανισμένου, ή γεμίζουμε χορταστικά, απαλά σάντουιτς με αυτό το dip μαζί με τρυφερά φύλλα μαρουλιού.Όπως κι αν το συνδυάσετε η έντονη καπνιστή γεύση της πέστροφας είναι αυτή που κυριαρχεί...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es