by admin

Σπιτική Μαγιονέζα σε 4 λεπτά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σε αντίθεση με τον κλασικό τρόπο που έχει μόνο κρόκους (απ’ την εποχή του χτυπήματος στο χέρι), εγώ χρησιμοποιώ και το ασπράδι του ενός αυγού όχι μόνον για να είναι πιο αφράτη η μαγιονέζα, αλλά κυρίως γιατί τεχνικά το ασπράδι δρα σαν σταθεροποιητής στο χτύπημα σε μίξερ. Επίσης, χρησιμοποιώ περίπου 50/50 αναλογία ανάμεσα σε ελαιόλαδο και ηλιέλαιο, για να έχει η μαγιονέζα πιο ελαφρύ χρώμα και ανάλογη γεύση
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Σάλτσες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr