Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι ένας πουρές πατάτας μπορεί να γιορτάζει την γεύση της πατάτας με τόση ένταση,… …
Συνταγές από το caruso.gr
-
-
Η Κερκυραϊκή παστιτσάδα δηλώνω υπευθύνως ότι ΔΕΝ είναι ένα κοκκινιστό πάνω σε χοντρά μακαρόνια του παστίτσιου. Είναι ένα συγκλονιστικά νόστιμο… …
-
Το φιλέτο Γουέλινγκτον, δηλαδή φιλέτο σε φύλλο σφολιάτας, είναι η επιτομή του γιορτινού ή επίσημου πιάτου. Η κλασική συνταγή είναι… …
-
Η Κρέμα Καραμελέ (Crème caramel ή crème renversée) είναι ένα απ’ τα πιο κλασικά ευρωπαϊκά γλυκά που αν και ακούγεται… …
-
ίπαμε να διευρύνουμε αυτό το γευστικό θέμα, φθινόπωρο που είναι, με μια μηλόπιτα μιας τρίτης, εντελώς διαφορετικής λογικής, με καταγωγή …
-
Η συνταγή που θα σας παρουσιάσω πιο κάτω έχει να κάνει με ένα παιχνίδι μεταξύ του παρελθόντος και του σήμερα …
-
Οι φαρφάλες (φιογκάκια) με σολομό και κρέμα γάλακτος είναι εξαιρετικά διαδεδομένη συνταγή, και θα έλεγε κανείς ότι ανήκει στη διεθνή …
-
Απ’ την πρώτη φορά που δοκίμασα ζυμαρικά με γκοργκονζόλα, η συνταγή μπήκε στο τοπ των επιλογών μου. Όταν είμαστε σε… …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Ο φρέσκος τόνος είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και εκλεκτό ψάρι. Το ρυθμιστικό πλαίσιο αλιείας του προκειμένου να διατηρηθούν οι πληθυσμοί… …
-
Εύκολη συνταγή που είναι ακόμη πιο εύκολη αν έχετε ήδη έτοιμο στο ψυγείο σας βούτυρο κλαριφιέ. Προφανώς μπορεί να γίνει …
-
Τα Rigatoni Al Forno Con Salsa Aurora, είναι μια αυθεντική Ιταλική συνταγή που θα μπορούσε να αποτελέσει μια βάση για… …
-
Η ιδέα για την συνταγή Μεσογειακό κατσικάκι με λευκό κρασί, κάπαρη, ελιές και κοκκάρια, μου ήρθε λίγες μέρες πριν τον …
-
Αποχαιρετάμε τον Αύγουστο με μια Ελληνική Κρουνταϊόλα, ή αλλιώς μια μακαρονάδα που αντί για σάλτσα περιέχει μια σύνθεση από κλασικά… …
-
Η ιδέα ήρθε από κλασικές σιγομαγειρεμένες συνταγές της Γαλλικής κουζίνας (τύπου Μπουργινιόν) που καταφέρνουν ξεκινώντας με βάση το κρασί να …
-
Το σίτεμα του κρέατος είναι μια γαστρονομική κατάκτηση που ως τάση άρχισε να εφαρμόζεται στην Ελλάδα μόλις τα τελευταία χρόνια, αναβαθμίζοντας …
-
Τα κολοκυθάκια γεμιστά αυγολέμονο είναι τοποθετημένα στο μυαλό μου ανάμεσα στα εμβληματικά πιάτα της Ελληνικής αστικής κουζίνας, όπως το κοτόπουλο… …
-
Ως λάτρης της αγκινάρας και της Ιταλικής κουζίνας, γνωρίζω μια κλασική συνταγή με ριζότο και αγκινάρα, στην οποία προστίθεται και …
-
Την νιώθεις αναπόσπαστο μέρος του τόπου, γιατί την έχεις βιώσει σαν σύμβολο, έθιμο και τελετουργία. Όποιος δεν έχει ‘τσιμπήσει’ ρεβιθάδα …
-
Τσιζκέικ (cheese cake) υπάρχουν πολλά, αλλά την λέξη και την ιδέα του “ τετράλευκου” την καπαρώνω και την πρωτοδημοσιεύω εγώ! …
-
Η Πουτανέσκα (puttanesca) είναι μια απ’ τις πιο γνωστές μας Ιταλικές μακαρονάδες κατ’ αρχάς λόγω πιασάρικου ονόματος. Για μένα η …