by admin

Σοκολατένια macarons με γέμιση λευκής σοκολάτας και ένα giveaway

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ααα και ο πραγματικός λόγος που έφτιαξα macarons είναι ότι μου είχαν μείνει πολλά ασπράδια από τα γαλακτομπούρεκα! (επειδή η κρέμα ήθελε κρόκους). Οπότε όπως έχω ξαναγράψει ή μπορεί να έχετε διαβάσει κι αλλού όσο πιο παλιά τα ασπράδια (οι κρόκοι), τόσο πιο καλά θα γίνουν τα macarons!Υλικά (συνταγή εδώ)100γρ. ασπράδια (περίπου από 3αυγά)25γρ. κρυσταλλική ζάχαρη225γρ. άχνη κοσκινισμένη125γρ. αμύγδαλα σε σκόνη
Διάβασε τη συνταγή στο santie-athina.blogspot.com
Περισσότερες συνταγές: μακαρόν

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το santie-athina.blogspot.com